Què és l'Esplèndid?

Cal reservar prèviament als allotjaments, restaurants i a les empreses d'activitats al telèfon que apareix a la pàgina web

En el moment de fer la reserva cal indicar que participeu en la campanya ESPLÈNDID

Per acumular saldo amb la targeta ESPLÈNDID només serà vàlid el consum de productes que apareixen a la pàgina web

ESPLÈNDID és la campanya per promocionar i desestacionalitzar el turisme que es portarà a terme durant dues setmanes: del 26 de febrer al 4 de març i del 12 al 18 de novembre del 2018.

És una campanya pròpia de les poblacions de Berga i Canet de Mar, en la qual els visitants gaudiran de promocions en un ampli ventall d’establiments de diferents tipologies (allotjaments, restaurants, comerços i empreses d’activitats d’oci). Hi participen prop d’un centenar d’establiments d’ambdues poblacions.

Tota la informació de la campanya i dels establiments participants es troba en aquesta pàgina web

Cal fer reserves prèvies als allotjaments, restaurants i empreses d’activitats, i comunicar que participeu a la campanya ESPLÈNDID.

Cada establiment posa a disposició de la campanya uns productes o serveis concrets, que podeu consultar a la pàgina web, a l’apartat dels establiments. El consum o adquisició de d’aquests productes per part dels visitants durant la primera setmana de l’ESPLÈNDID comportarà l’acumulació d’un saldo virtual equivalent a l’import gastat. Aquest import virtual estarà disponible per al seu consum durant la segona setmana de la campanya.

Tot l’import consumit dins la primera setmana de l’ESPLÈNDID quedarà registrat i un import equivalent estarà disponible per ser gastat durant la segona setmana de la campanya.

Recordeu: la campanya només és vàlida en les dues setmanes esmentades anteriorment.

El visitant consumirà en un dels pobles que participen a la campanya ESPLÈNDID durant la primera setmana, Berga o Canet de Mar, i aquest saldo el podrà gastar de forma gratuïta durant la segona setmana de campanya, a l’altra població. Per tant, no es podrà participar les dues setmanes de la campanya en la mateixa població, sinó que cada setmana caldrà participar en una població diferent a escollir entre Berga o Canet de Mar.

L’acumulació de saldo virtual es realitzarà mitjançant l’ús d’una targeta personalitzada, que s’entregarà a les oficines de turisme o allotjaments d’ambdues poblacions. L’acumulació de saldo es produirà quan el visitant pagui la seva despesa en productes de la campanya i l’establiment passi la targeta pel lector anotant-li l’import que pertoqui.

Cada establiment de Berga o Canet que participa a la campanya posa a disposició dels visitants una selecció d’articles o serveis que formen part de l’oferta de productes de la campanya ESPLÈNDID. L’acumulació de saldo amb la targeta ESPLÈNDID només es produirà amb aquesta selecció de productes, consulteu-los a la pàgina web!

La targeta és gratuïta, per aconseguir-la cal omplir un formulari que trobareu a la pàgina web www.esplendid.cat, i acceptar les bases de la campanya.

La targeta la recollireu presencialment a les Oficines de Turisme de Berga i de Canet de Mar els dies de la campanya.

  • Oficina turisme de Berga: Carrer de la Mare de Déu dels Àngels, 7, Berga
  • Oficina turisme de Canet de Mar: Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra, Canet de Mar.

Complementàriament, en aquestes dues poblacions s’organitzaran desenes d’activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d’altres tipus per tal que el visitant conegui i gaudeixi dels valors de Berga i de Canet de Mar, com per exemple: el patrimoni, la història, la gastronomia, el paisatge, la cultura, l’esport, entre altres. Benvingudes i benvinguts!

Aquest web usa 'cookies'. Si segueixes navegant entrendem que ho acceptes.