Què és l'Esplèndid?

0a.

Edició

Del 01
al 01 gener del 2100

Demana ja la teva targeta!

ESPLÈNDID és la campanya per promocionar i desestacionalitzar el turisme. La propera edició es portarà a terme del 01 al 01 gener del 2100.

Cal fer reserves prèvies als allotjaments, restaurants i empreses d'activitats, i comunicar que participeu a la campanya ESPLÈNDID.

Es duu a terme a les poblacions de Berga i Canet de Mar.

Per participar en la campanya, cal estar donat d'alta en aquesta web.

 1. Si ja vau participar en l'anterior edició de l'Esplèndid i teniu saldo acumulat a la vostra targeta:
  El podeu utilitzar gratuïtament durant la campanya Esplèndid. Si vau acumular saldo a Berga, ara el disposareu pels establiments de Canet de Mar. I si vau acumular saldo a Canet ara de Mar, ara el disposareu pels establiments de Berga.
 2. Si participeu per primera vegada a la campanya Esplèndid:
  Accediu a l'apartat d'alta
  Confirmeu la inscripció al vostre correu electrònic

Cal reservar prèviament als allotjaments, restaurants i a les empreses d'activitats al telèfon que apareix a la pàgina web

En el moment de fer la reserva cal indicar que participeu en la campanya ESPLÈNDID

Per acumular saldo amb la targeta ESPLÈNDID només serà vàlid el consum de productes que apareixen a la pàgina web

On?

És una campanya pròpia de les poblacions de Berga i Canet de Mar, en la qual els visitants gaudiran de promocions en un ampli ventall d'establiments de diferents tipologies (allotjaments, restaurants, comerços i empreses d'activitats d'oci). Hi participen prop d'un centenar d'establiments d'ambdues poblacions.

Tota la informació de la campanya i dels establiments participants es troba en aquesta pàgina web.

Què?

Cada establiment posa a disposició de la campanya uns productes o serveis concrets, que podeu consultar a la pàgina web, a l'apartat dels establiments. El consum o adquisició de d'aquests productes per part dels visitants durant la primera setmana de l'ESPLÈNDID comportarà l'acumulació d'un saldo virtual equivalent a l'import gastat. Aquest saldo virtual estarà disponible per al seu consum durant la segona setmana de la campanya.

Tot l'import consumit dins una edició de l'ESPLÈNDID quedarà registrat i un import equivalent estarà disponible per ser gastat durant la propera edició.

Cal fer reserves prèvies als allotjaments, restaurants i empreses d'activitats, i comunicar que participeu a la campanya ESPLÈNDID.

El saldo per gastar gratuïtament

 1. Si ja vau participar en l'anterior edició de l'Esplèndid i teniu saldo acumulat a la vostra targeta:
  Per consumir el saldo disponible de forma gratuïta, ho haureu de fer en l'altra de les poblacions participants, no poden repetir la mateixa població. És a dir, si vau acumular el saldo a Berga, aquesta vegada us el gastareu a canet, i viceversa.
 2. Si participeu per primera vegada a la campanya Esplèndid:
  Podeu escollir si visiteu Berga o bé Canet de Mar, i allà acumular saldo als establiments i empreses participants

La targeta ESPLÈNDID

Abans d'obtenir la targeta, cal que esteu donats d'alta a la pàgina web, tal i com hem mencionat abans.

Quan aneu a Berga o Canet de Mar, recolliu la vostra targeta Esplèndid.

L'acumulació o consum de saldo virtual es realitzarà mitjançant l'ús de la Targeta Esplèndid, que és personalitzada, i que s'entregarà a les oficines de turisme o allotjaments d'ambdues poblacions.

L'acumulació de saldo es produirà quan el visitant pagui la seva despesa en productes de la campanya i l'establiment passi la targeta pel lector anotant-li l'import que pertoqui. Tot l'import gastat es traduirà en saldo virtual.

Cada establiment de Berga o Canet que participa a la campanya posa a disposició dels visitants una selecció d'articles o serveis que formen part de l'oferta de productes de la campanya ESPLÈNDID. L'acumulació de saldo amb la targeta ESPLÈNDID només es produirà amb aquesta selecció de productes, consulteu-los en aquesta web!

La targeta és gratuïta i la recollireu presencialment a les Oficines de Turisme de Berga i de Canet de Mar els dies de la campanya, ubicades a:

 • Oficina turisme de Berga: Carrer de la Mare de Déu dels Àngels, 7, Berga
 • Oficina turisme de Canet de Mar: Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra, Canet de Mar.
 • I també als allotjaments participants a la campanya.

Desenes d'activitats per tothom

Complementàriament, en aquestes dues poblacions s'organitzaran desenes d'activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d'altres tipus per tal que el visitant conegui i gaudeixi dels valors de Berga i de Canet de Mar. Gaudireu del nostre patrimoni, la història, la gastronomia, el paisatge, la cultura, l'esport, entre altres. A la pàgina web les podreu consultar! Benvingudes i benvinguts!

Aquest web usa 'cookies'. Si segueixes navegant entrendem que ho acceptes.